icon-search
icon-search
  • Kombo CNC + CNS + CNW.jpg
  • CNC_Cover.jpeg
  • COVER CODE NAME SHARK.JPG
  • CNW.jpg

KOMBO CNC + CNS + CNW

RM 105.00
- +
icon-bag Add to Cart
Home

Sinopsis Code Name Cobra


2019. RED OPERATION

Objektif: Jatuhkan ketua paling tinggi dalam jaringan kumpulan kongsi gelap The Sun Society

Misi: Menyeludup masuk ke dalam kumpulan Red Sun

Sasaran: Athena Li


“Athena? As in… the Greek goddess?”

“Lebih tepat lagi, the goddess of war.”

Bagi Kai, dia tidak peduli. Sama ada wanita itu ialah dewi peperangan atau pun tidak. Yang pasti dia ialah Cobra. Salah seorang hacker terbaik di Malaysia, merangkap salah seorang ejen terbaik dalam organisasi rahsia, The Shadow. Dia akan menyeludup masuk macam ular, dan akan keluar macam ular. Tiada siapa yang tahu, kecuali bila mereka mati terkena bisanya. 

Namun…

Berdepan dengan seorang Athena Li, bukanlah semudah yang dia jangka. Wanita itu benar-benar cocok dengan namanya. Dingin, keras, bijak, manipulatif dan… kejam.

“Huh, berlagak malaikat!”

“Malaikat? Tak. Kenapa aku nak jadi malaikat, kalau aku boleh jadi syaitan?”

Tidak cukup dengan itu, Athena membuat sesuatu. Tidak terjangkau dek akalnya. Tidak terduga oleh The Shadow. Misi mereka dalam bahaya. Lebih-lebih lagi, bila Athena menjatuhkan bom paling besar.

“Nice to meet you. I am…”

Sekarang, apa yang akan berlaku? Bila Kai bukan setakat perlu menjayakan misinya, tetapi juga perlu berdepan dengan Athena. Lagi haru, bila dia mula menyedari… bahawa sesungguhnya, dia sudah jatuh cinta pada wanita berbahaya itu.


Sinopsis Code Name Shark


2020. BLUE OPERATION

Objektif: Menggagalkan rancangan gila Pharma Art untuk menghasilkan senjata biologi paling berbahaya di dunia

Misi: Menjejaki dan melindungi orang yang menyimpan rahsia formulasi terakhir Blue Anthrax

Sasaran: Dr. Indira Rao


Dia ialah wanita berbahaya. Dia ialah wanita yang dikatakan sudah mati. Namun, kemunculannya secara tiba-tiba di Kota Semporna telah menggegarkan segala-galanya. Pharma Art mahukan dia semula! The Shadow tidak akan biarkan itu berlaku!

“Kita kena sampai dulu kepada dia. Protect her and bring her back.”

Arahan sudah diterima. Shark tidak akan teragak-agak untuk berbuat apa sahaja demi melaksanakan misinya. Bagi dia, wanita itu adalah satu-satunya kunci demi menamatkan segala kegilaan Pharma Art.

Namun…

Berdepan dengan seorang Indira Rao, bukanlah semudah yang dia jangka. Wanita itu keras dalam caranya tersendiri.

“Don’t mess with The Shadow, Dr. Indira Rao.”

“Kenapa? Kau nak seksa aku sampai aku buka mulut?”

Tidak cukup dengan itu, muncul pula lelaki itu. Yang tidak akan pernah berhenti, hingga Indira jatuh ke dalam genggamannya. 

“They have my woman. Dan itu adalah apa yang aku tak boleh maafkan.”

Masa semakin suntuk. Shark semakin terdesak. Dia perlu membawa Indira pulang ke ibu pejabat secepat mungkin! Malangnya, dia tersilap perkiraan. Indira jatuh ke tangan lelaki itu. Kini, terpulang kepada dia untuk menyelamatkan Indira dan menamatkan semuanya hingga ke kata noktah. Kerana sesungguhnya, seorang Shark ialah…

“Aku ni jenis lelaki yang akan korbankan nyawa aku untuk kau.”


Sinopsis Code Name Wolf


2021. BLACK OPERATION

Objektif: Menjatuhkan Black Diamond Group, sebuah syarikat konglomerat yang sebenarnya dalang di sebalik pasaran pemerdagangan manusia di Asia Tenggara

Misi: Menyelamatkan mangsa-mangsa di bawah Black Diamond Club

Sasaran: Madam Lee


“Apa kau buat di sini?”

Semuanya bermula dengan persoalan itu. Wolf bertemu kembali dengan wanita yang selama ini menguasai hidup dan hatinya. 

“I’m here for Madam Lee. Hanya itu.”

Wolf mengerti. Wanita di hadapannya bukan lagi wanita yang suatu masa dahulu dia kenal. Di antara mereka kini hanya tinggal urusan Black Operation. Dia sebagai Wolf. Wanita itu sebagai Phoenix.

Namun…

Berdepan dengan seorang Phoenix, bukanlah semudah yang dia jangka. Kerasnya wanita itu terlalu mencabar dirinya. Apatah lagi, di antara mereka sebenarnya terjalin satu perhubungan yang tidak semudah itu putus. 

“Aku hanya ada dua pilihan sekarang. Pertama, aku jadi seorang ejen yang bertindak rasional. Kedua, aku jadi seorang suami yang naik gila.”

Tidak cukup dengan itu, kemunculan Madam Lee di hadapan mereka, menghuru-harakan lagi keadaan. Phoenix jadi semakin tidak terkawal. Wolf jadi semakin terdesak. Di antara menyelamatkan isterinya, atau membiarkan Phoenix terus-terusan terperangkap dalam matlamat gilanya. Kerana sesungguhnya, dia juga mahu membunuh mereka.

“You’re mine. Mereka dah sentuh apa yang jadi hak milik aku. Jadi, mereka akan jilat akibatnya.”

“Aku tak perlukan kau untuk balas apa-apa bagi pihak aku. Biar aku yang buat sendiri.”

Permainan kini bermula. Di antara sang serigala yang mahu menjadi pelindung, dan seorang Phoenix yang bangkit dari abu kemusnahan. Namun yang nyata, mereka berdua ialah pasangan pemusnah. Mereka… akan menguburkan Black Diamond Group.


Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.